Maak kennis


We gaan met onze klanten om alsof ze familie zijn. Daarom hanteren we een open werkwijze met heldere tarieven. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Verrassingen houden we graag aangenaam.

Authentieke romantiek


Het Hof van Nazareth is een begrip in Lier en omgeving. Zodra je door de monumentale poort van de voormalige abdij stapt, word je deel van haar rijke geschiedenis.

Ons domein dateert uit 1247 en het geklasseerde Poortgebouw uit 1616. Alles werd grondig gerestaureerd en is verbouwd tot een ideale locatie voor families die een heuglijke gebeurtenis te vieren hebben: van trouwfeest over babyborrel tot huwelijksverjaardag.

Onze blikvangers? Prachtige tuinen, onze befaamde flamingo’s, de koivijver en … onze gastvrijheid. Daardoor is Hof van Nazareth dé locatie in Lier en omgeving om de mooiste momenten van jouw leven samen te vieren. 

flamingo's

Eigenaar aan het fornuis


Kies uit onze suggesties. Wil je eens iets anders? Dat kan. Onze chef-kok past zich aan jullie wensen aan. Graag een ontdekking? Philippe Lafortune laat zich voortdurend bijscholen door gerenommeerde chefs in binnen- en buitenland.

 

Correct en eerlijk


Hof van Nazareth gebruikt verse grondstoffen en hanteert steeds marktconforme prijzen. Wat we beloven maken we waar. Daarom krijg je een gedetailleerd overzicht van de gerechten en dranken die in de gekozen formule inbegrepen zijn.

 

Meer dan 40 jaar ervaring


Jouw feest heeft één kans op slagen. Daarom verzorgen we alles tot in de puntjes. Dankzij onze ervaring hoef je je geen zorgen te maken. Geniet van jullie moment. Wij zorgen voor de rest.

 

hof van nazareth

Partners


Huwelijksceremonie in Hof van Nazareth … broeder Johan van het Oud katholiek Monasterium van de Goede Herder leidt alles in goede banen.


Springkastelen, hindernisbanen, kinderanimatie … allemaal om het jonge geweld aan zijn trekken te laten komen? Maak de sprong naar Jumperke.


Fleurig bloemmetje op tafel? Daar zorgt Bloemen Kennes voor. Dit familiebedrijf is onze hofleverancier voor de finishing touch van elke feesttafel.


Stemmige muziek door dj’s voor elk soort feest? Daar heeft Blue Moon oren naar.


Nog een hof, maar dan een hotel. Zimmerhof ligt in het historische centrum van Lier en is ideaal om uit te rusten na een feestje bij ons. Vanaf 5 kamers gratis shuttledienst.