Over ons

Hof Van Nazareth is ruim 39 jaar een referentie. Van zodra je door de statige poort van de abdij treedt, word je overweldigd door haar rijke geschiedenis.

Een beetje geschiedenis.

Het prachtige domein dateert uit 1247 en het geklasseerde Poortgebouw stamt uit 1616. Het werd enkele jaren geleden grondig gerestaureerd.

Vandaag huizen er drie feestlocaties die onafhankelijk van elkaar kunnen gebruikt worden. Elkeen van de drie prestigieuze feestzalen beschikt daartoe over een eigen keuken en personeel zodat de privacy van de feestvierders te allen tijde gegarandeerd wordt.

Wie een trouwceremonie ter plaatsen wil organiseren profiteert volop van het fotogenieke karakter van deze oase van rust.

Blikvangers zijn de verzorgde tuinen, de immer aanwezige roze flamingo’s en de koi vijver.

Het Hof van Nazareth beschikt over ruime parking waarvan één kan afgesloten worden.

Geniet van lekker culinair eten.

Chef-eigenaar Philippe Lafortune houdt al bijna twee decennia de culinaire touwtjes stevig in handen.

Hij serveert aan de basis een Frans-Belgische keuken maar verrast zijn gasten met subtiele oosterse en Aziatische accenten. Voor die exotische toetsen gaat de chef zich regelmatig bijscholen in het buitenland (Thailand, Japan, Bali, Vietnam, Maleisië, Indië, China …)

Kortom, wie een uitzonderlijk kader wil koppelen aan delicieuze gastronomie, moet beslist Abdij Hof Van Nazareth in overweging nemen.

Wij bieden All-in formules aan vanaf €65 per persoon en dit van 21u tot 03u.
Onze Nazareth Special-One is er reeds vanaf €85 waarbij jullie genodigden van 19u tot 03u verwend worden gaande van de hapjes bij het aperitief tot en met het dessertbuffet.

Wij combineren het stijlvol feesten in een uniek kader tegen hedendaagse prijzen. Aarzel niet om een brochure aan te vragen en laat jullie verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Elk feest is uniek

Ontdek wat wij voor u kunnen doen! Vraag onze brochure aan voor meer informatie en laat u overtuigen.

Brochure aanvragen