Facebook

Nazarethdreef 101
2500 Lier - Tel. 03 480 85 58
info@hofvannazareth.be

Reacties

Uw gegevens

Uw reactie

Weer geweldig

beste Philippe, dit jaar was weer geweldig, zoals elk jaar trouwens. De menu heeft ons zeer hard kunnen bekoren! Ook de sfeer, de bediening,…kortom, alles was tot in de puntjes perfect. Wij hopen dan ook dat we er volgend jaar weer kunnen bij zijn. Bedankt en veel tevreden groeten van An en André.

Top vriendelijke bediening waanzinnig lekker eten en prachtige locatie

Lieve team van Hof van Nazareth

Ik was vorige zaterdag 14 mei 2016 te gast op de huwelijksviering en het feest van Frédéric en Daphne Bex. Ik heb alleen maar lovende woorden voor jullie. Top vriendelijke bediening waanzinnig lekker eten en prachtige locatie. Werkelijk geen en kelder min puntje. Ben al veel naar huwelijksfeesten geweest maar dit stak er met grote glans boven uit. Er rest mij jullie alleen een heel dikke proficiat te wensen met jullie prachtige zaak maar vooral met de voortreffelijke bediening drank en super eten. Top.

Christine Koevoets

Onze gasten waren onder de indruk

Mag ik u bij deze nogmaals bedanken voor het geweldige feest. Onze gasten waren onder de indruk van het eten alsook de professionaliteit van uw team. Het was alleszins voor ons een onvergetelijke dag.

 

Vriendelijke groeten,
 
Kristof Hens

Een fantastisch feest op de perfecte locatie

 

Beste Philippe

Wijzelf en onze ouders vonden het een fantastisch feest en we krijgen dan ook alleen maar positieve reacties van familie en vrienden: “de hapjes bij de receptie bleven maar komen”, “de beste tonijn (bonito) die ik ooit heb gegeten”, “heel lekkere soep”, “de wijn werd rijkelijk bijgeschonken”, “chique locatie” … Het was dan ook geweldig lekker en de bediening was top! We willen het hele Hof van Nazareth team dan ook bedanken voor ons onvergetelijk huwelijksfeest. Een speciale vermelding ook voor onze maître Brigitte om alles in goede banen te leiden, we werden letterlijk op onze wenken bediend. Jullie hebben er mee een geweldige dag van gemaakt!

Elke & Mathias

Een fantastische dag!!

Een fantastische dag!! Een wat late reactie maar niet minder gemeend. We danken Philippe heel hartelijk voor de uitstekende begeleiding bij de voorbereiding van ons huwelijksjubileum!!Het feest was dan ook buitengewoon geslaagd.Iedereen was in zijn nopjes.De ontvangst,het superlekkere eten,de vriendelijke bediening,alles in een fijn mooi kader. Dat alles verdient een 10.Om te feesten weten wij waar we moeten zijn!!

Dikke,dikke merci Guido en Godelieve

Een onvergetelijk feest!

Geachte,

Bij deze willen we je nogmaals bedanken voor ons onvergetelijk feest.Het diner was top.(heel veel positieve reacties) 

De geslaagde dag is voor een deel ook toe te schrijven aan U en aan u medewerkers die zich volledig hebben ingezet.

Nogmaals, van harte bedankt.

Met vriendelijke groeten Dirk & Véronique

                                    Verhaeren-De Backer

Een top dagje

Het trouwfeest van onze zoon en schoondochter was een top dagje! We zijn een week later nog aan het nagenieten, alles correct zoals afgesproken. Geen last van feest in de andere zaal, noch van de voorbijrazende trein, het vrolijke gejoel van het feest was overtreffend, Prachtige locatie ook, alleen maar positieve reacties !

Een tevreden familie, damiaan en marijke

Schandalig lekker….

De babyborrel voor onze kleine spruit was op en top verzorgd door de crew van het hof. De eerste besprekingen verliepen heel gemoedelijk en met al onze wensen werd rekening gehouden. Het was een culinaire topper, de hapjes van de receptie super verfijnd. Onze gasten waren in de wolken en gaven ons reacties als: schandalig lekker… Dit zegt genoeg. Bediening vriendelijk en professioneel en dit alles in een gezellige zaal en mooie tuin. Bedankt voor de leuke namiddag!

Lindsey, Kevin & Clo

Langs deze weg willen we de hele crew van het Hof Van Nazareth hartelijk bedanken voor het perfecte feest dat zij in het kader van ons huwelijk verzorgd hebben! Vanaf het eerste contact waren we aangenaam verrast door het professionalisme en het enthousiasme waarmee we werden ontvangen. We werden enorm goed begeleid in de voorbereidingen van ons huwelijksfeest en ook op de dag zelf verliep alles fantastisch. Het eten was ronduit verrukkelijk, de bediening zeer vriendelijk en uiterst professioneel en de locatie is gewoon top! Kortom, alles was aanwezig om de mooiste dag van ons leven compleet te maken.

 

Matthias en Leentje

Onvergetelijk huwelijksfeest

Beste Philippe,

Via deze weg sturen we nog een \”dikke merci\” voor ons onvergetelijk huwelijksfeest in het koetshuis. Het had gewoonweg niet mooier of beter gekund. Het hof van Nazareth heeft met zijn vriendelijk personeel, lekker eten en leuke locatie onze dag gewoonweg \”af\” gemaakt. Gezellige ronde tafels, professioneel en vriendelijk personeel, ongelooflijk lekker eten en een super entourage. Tot weken na ons huwelijk hebben we complimenten over zaal en bediening gekregen en dat wilden we graag met jullie delen. Zelf kijken we met veel plezier terug op een unieke en onvergetelijke avond!

 

Groeten, Ruben en Kris

Volgende pagina »

© Prestige Media